Anleggstjenester

nVent Thermal Management har konstruert varmestyringssystemer fra noen få meter opp til hundrevis av kilometer. Ved hjelp av denne erfaringen har vi kunnet utvikle verktøyene, protokollene og, viktigst av alt, ekspertisen som skal til for vellykket administrasjon og installasjon av varmestyringssystemer av enhver størrelse.

Vår allsidige nVent-konstruksjonsdatabase og programvare er i sentrum av all vår ressurslogging og rapporterer om de avgjørende elementene i prosjektfremdriften. Anleggstjenester utføres i henhold til nVent Thermal Management kvalitetsplan for konstruksjon.

Fleksible kontraktstjenester

nVent Thermal Management kan tilby ulike kontraktstjenester. Vi kan fungere som en generell kontraktør, administrere fabrikkopplærte underkontraktører, og hjelpe dere med å bruke lokale underkontraktører eller fungere som konstruksjonsleder for varmekabler og isolasjon. Våre globale og regionale tjenester inkluderer førkonstruksjon, mobilisering, konstruksjon, installasjon, etterkonstruksjon og full driftsstøtte.

Forpliktelse

Ledelsen i nVent Thermal Management har forpliktet seg til å ha et opplært og effektivt konstruksjonsmannskap. Ansatte som utfører spesifikke oppgaver de får tildelt, er kvalifisert ut fra relevant utdanning, opplæring og/eller erfaring. nVents personell er like forskjellige som produktene de leverer. Det setter nVent Thermal Management i stand til å levere installatører, formenn/baser, feltteknikere, personell for kvalitetssikring og kvalitetskontroll, og/eller prosjektledere for ethvert varmestyringsprosjekt.

Connection and Protection