Oversikt

“Best i klassen” på tjenester

For dokumenterte varmekabelløsninger, bruk lederen innen tekniske designtjenester. Hos nVent Thermal Management er vi eksperter på løsninger for varmestyringssystemer, og vår avdeling for varmekabler (nVent TRACER Services Division) er velkjent som førsteklasses leverandør for disse nøkkelferdige varmekabeltjenestene:

  • Tekniske designtjenester
  • Innkjøp og fabrikasjon
  • Anleggstjenester
  • Tjenester etter installasjonen

Med sikkerhet som høyeste prioritet, kan vi håndtere varmekabelprosjekter av enhver størrelse og ethvert omfang. Vi kan levere enkeltkomponenter, utføre prosjektering og design, og vil også om ønskelig installere og vedlikeholde hele systemet.

Når våre avanserte produkter kombineres med våre anleggstjenester, får du en integrert løsning som er strategisk planlagt og utført for et optimalt varmestyringssystem (HMS). Ved å administrere og utføre alle aspekter av design og installasjon av varmekabelsystemet, fungerer vi som ett enkelt grensesnitt for prosjektgruppen deres.


Tidlig involvering

Den store fordelen med disse tjenestene vises tydeligere når de kombineres med en integrert løsning som planlegges strategisk og utføres for et optimalt varmestyringssystem. Ved å involvere oss tidlig i utviklingsfasen av prosjektet, kan dere dra nytte av våre estimeringstjenester og optimaliseringsprogrammer. Det samme nivået av design, kreativitet, kvalitet, integritet og produktekspertise realiseres i alle fasene av et prosjekt, fra idé til ferdigstilling. Alle tjenestene våre utføres ved hjelp av prosedyrer for prosjektstyring. Disse prosedyrene gjelder for alle prosjekter av alle størrelser, slik at prosjektene leveres i tide, på budsjett og i henhold til spesifikasjonene.


Over hele verden…

nVent Thermal Management er strategisk plassert over hele verden for å kunne følge lokal praksis og oppfylle lokale krav til varmestyringsløsninger innen industri, næringsliv og bolig. Disse servicesentrene kan tilby et komplett utvalg av tjenester i forbindelse med varmestyringssystemer. Disse tjenestene tilbys av nVent Thermal Management under merkenavnet TRACER, totalleverandør for varmekabler.


Sikkerheten først!

nVent Thermal Management har en sikkerhetshistorikk i verdensklasse, er engasjert i kvalitet, og utgjør ett innkjøpspunkt for hele prosjektet. Nettverket av servicesentre gir kundene tilgang til regionale eksperter som med kjennskap til aktuelle lover og krav, som kan fullføre prosjektet i tide på en sikker måte.


Krav til varmestyring

Ved å tilby avanserte produkter, overlegen teknisk støtte, dokumenterte strategier for prosjektutføring, høye sikkerhetsstandarder og en global organisasjon, er nVent Thermal Management en ideell partner for dem som ønsker ekspertise, produkter og tjenester som oppfyller alle krav i forbindelse med varmestyring.


Connection and Protection