nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Management blir nVent
- En ny mulighet til å øke innovasjonen

De pålitelige varemerkene RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX og TraceTek er nå en del av nVent Thermal Management.

Det nye bedriftsnettstedet er under utvikling og vil lanseres i januar 2019. Inntil da kan vi gi deg de opplysningene du trenger på vårt nåværende nettsted.

For mer informasjon om nVent:
Last ned pressemelding
Besøk nVent.com
(kun på engelsk foreløpig)

Kontroll og vedlikehold

Forebyggende vedlikehold til riktig tid er avgjørende for å sikre pålitelig drift av varmestyringssystemene, og unngå den høye kostnaden som er knyttet til uventede driftsavbrudd. Ved å bestille en kontroll av varmestyringssystemet, eller inngå en vedlikeholdsavtale, får man den sikkerheten det gir å få systemet regelmessig evaluert av eksperter i varmekabelindustrien, slik at potensielle problemer kan oppdages og rettes opp i tide.

nVent Thermal Management tilpasser kontrollen av varmekablene basert på detaljnivået for varmestyringssystemet som driften deres krever. En enkel visuell inspeksjon vil ofte identifisere fysisk skade eller områder som kan forbedres, mens en omfattende kontroll innebærer måling av spesifikke ytelsesdata for varmestyringssystemet og sammenfattes i en detaljert revisjonsrapport.

Rapporten vår identifiserer potensielle risikofaktorer og anbefaler tiltak for å forbedre ytelsen til varmestyringssystemet.

Connection and Protection