TraceCalc Pro

Systemdesign av varmekabler for industrielle rør og beholdere

TraceCalc Pro er et Windows-program for design av varmekabelsystemer. Det har et brukervennlig grensesnitt som veileder deg trinn for trinn gjennom en prosess for å lage den beste varmekabelløsningen for akkurat ditt prosjekt, med verdensledende merkevarer som nVent RAYCHEM, nVent TRACER og nVent PYROTENAX. TraceCalc Pro gir deg også data som er viktig ved design av et varmekabelsystem, for eksempel varmetap fra rør, antall kretser, elektrisk last, maksimal manteltemperatur osv., og utfører samtidig automatisk valg av varmekabel- og komponentløsninger.
Med TraceCalc Pro kan du designe systemet ditt i noen få, enkle trinn:
  1. Legg inn designparametre.
  2. La TraceCalc Pro gi deg et forslag til materialfortegnelse (BOM - bill of materials) for den antatt beste løsningen og designresultatene — de varmekablene, koblingssettene og produktene for styring og overvåking som passer best til ditt bruksområde. Deretter kan du om ønskelig velge andre alternativer.
  3. Send inn en anbudsforespørsel, og en salgsrepresentant vil kontakte deg og gi en pris.
  4. Lagre prosjekter for fremtidig bruk.

TraceCalc Pro tilbyr brukervennlige standardrapporter som oppsummerer resultatene av din varmekabel-systemdesign og gjør bestilling og innkjøp av produkter til en enkel og grei oppgave.
TraceCalc Pro har også avanserte funksjoner som kretsdesign med flere segmenter, tilpassede ventil- og isolasjonstyper, og avanserte redigeringsfunksjoner for å oppfylle dine spesifikke behov. Brukerne bør ha erfaring i design av varmekabelsystemer før de bruker TraceCalc Pro.Dette programmet er en 30-dagers prøveversjon som krever at du registrerer deg hvis du skal bruke programmet etter at de 30 dagene er gått. Når du starter prøveversjonen av TraceCalc Pro, vil du bli bedt om å registrere den. Når du har registrert deg, vil vi sende deg en valideringskode.
Hvis du allerede er registrert som TraceCalc-bruker men du vil oppgradere, kan du bare laste ned og installere den nyeste versjonen. Din gjeldende registrering og programinnstillingene vil bli bevart. Dokumenter som kan lastes ned: Brukerhåndbok - norsk readme-fil

Documents available for download
Connection and Protection