nVent RAYCHEM Supervisor

Programvaren RAYCHEM Supervisor for kontrollerkonfigurasjon og overvåking av varmekabler har et grafisk brukergrensesnitt for RAYCHEM kontrollerprodukter. Programvaren støtter NGC-kontrollere med avanserte brukergrensesnitt-terminaler, RAYCHEM T2000 AC 2000+ alarm/kommunikasjons-grensesnittkort, RAYCHEM 910/915/920 varmekabelkontrollere, 780 Series/GCC-9000 Group kommunikasjonskontrollere, og andre egenutviklede ¨RAYCHEM-kontrollere som bruker Modbus-protokollen.


Programvaren gjør det mulig for deg å konfigurere og overvåke, fra ett sentralt sted, enhver RAYCHEM-kontroller som har riktig kommunikasjonsgrensesnitt installert. Programvaren har dessuten avanserte funksjoner som datalogging og trendberegning, satsvis prosessering og oppskriftsbehandling, planlagte hendelser, og alarmovervåkning, med mulighet til å bekrefte og slette alarmer.

RAYCHEM Supervisor har full støtte for multibruker, multiserver og nettverk. Enheter kan kommunisere med RAYCHEM Supervisor via enkel, fysisk koblet seriell kommunikasjon, eller de kan utnytte eksisterende nettverksinfrastruktur, inkludert Ethernet LAN (Local Area Networks), og Internett-baserte WAN (Wide Area Networks). Systeminformasjon om varmekabler (EHT) kan hentes ned og behandles fra nesten hvor som helst i verden, ved hjelp av den nyeste kommunikasjonsteknologien. Denne fleksibiliteten kan redusere kostnadene med installasjon av kommunikasjonsfunksjonalitet til kontrollerne på anlegget. 


Arkitektur

Selv om mange systemarkitekturer for RAYCHEM Supervisor er mulig, tilhører de generelt én av tre typer, og disse vil igjen bruke enten MSDE eller SQL for sine databaser.
  • Én masterserver, ingen slaveservere, én bruker (klient)
  • Én masterserver, ingen slaveservere, flere brukere (klienter)
  • Én masterserver, én eller flere slaveservere, flere brukere (klienter)
RAYCHEM datablad (PDF)
RAYCHEM Enterprise datablad (PDF)

 
Connection and Protection