Frostbeskyttelse for rør

Våre selvregulerende varmekabler gir en effektiv sikring av byggets rørledninger, selv under de tøffeste vinterforholdene. De er lette å designe, energieffektive og pålitelige.

Selvregulerende varmekabel for rør

Det er ikke alltid isolasjon utvendig på vannrør, sprinklersystem, avløpsrør og oljerør gir tilstrekkelig sikring gjennom vinteren. Våre selvregulerende varmekabelsystemer er konstruert for å kunne sikre rør fra frostskader og andre typer skader som kan oppstå i vinterhalvåretFrost-Protection-For-Pipes.jpg

Utprøvd, energieffektiv teknologi du kan stole på

Kjernen i et energieffektivt system er en kombinasjon av selvregulerende varmekabler og intelligente styringer. Vi har mer enn 40 års erfaring med å tilvirke selvregulerende varmekabler. Frem til i dag har mer enn 200000 km av våre varmekabler blitt installert over hele verden:

 • våre varmekabelsystemer er enkle å dimensjonere og installere
 • energieffektive og utprøvde løsninger
 • lang levetid

Vi tilbyr et komplett system

Vår løsning består ikke kun av varmekabel, men inneholder også tilbehør og energieffektive styringer:

varmekabler fra nVent RAYCHEM

Vi har et bredt sortiment av selvregulerende varmekabler for frostsikring av rør. Vår varmekabel ETL kan forlegges både innvendig (maks 60 m) og utvendig på rør (maks 100 m) og klarer de fleste frostsikringsbehov. ETL leveres i løpemeter og kan lengdetilpasses etter ønske. ETL finnes også tilgjengelig som FrostGuard i ferdige lengder med kaldkabel og plugg (IP44). Varmekabel FroStop Black, samt FS-produktene klarer tøffere forutsetninger i form av større rørdimensjoner og dårlig isolasjon. Disse produktene er kun ment for utvendig installasjon.

Komplett sortiment og tilbehør

Tilkoplings- og endeavslutningssett, festemateriell og koplingsbokser. FroStop Black og FS-produktene kan også benyttes sammen med RayClic hurtigkoplingssystem for enkel og tidseffektiv installasjon.

Styre- og kontrollenheter

TraceTemp
Termostat med føler. Leveres med 3 meter følerkabel.
FrostGuard-ECO
Plugg-inn termostat med føler. Beregnet for ETL FrostGuard.

 • RAYSTAT-ECO-10
  Termostat med føler (PASC-kontroll)
 • SBS-automatskap
  Ferdigkoplede automatskap som inneholder hovedbryter, jordfeilbryter, sikringer og styring
 • ACS-30
  Styring- og overvåkingssystem som kan regulere inntil 260 kretser.

Relaterte produkter

Connection and Protection