Smart løsning for opprettholdelse av flyten i spillvannsrør

Spillvannsrør inneholder fett og olje, som ved lave temperaturer kan tykne. Riktig valg av varmekabel og styreenheter kan sørge for at spillvannsrørene holder rett temperatur slik at fett kan renne uhindret hele veien frem til fettavskilleren.

Hvordan oppdages telehiv?

Lave temperaturer i områder som fryserom, ishaller og andre kjøleanlegg som ligger direkte mot grunn må sikres, slik at kulden ikke trenger gjennom byggekonstruksjonen og ned i grunnen. Når marken under fryser og av den grunn ekspanderer, risikerer man å få teleskader på byggekonstruksjonen.

Varmekabel i fundamentet forhindrer telehiv. Effektiv beskyttelse mot telehiv er å installere en varmekabel i fundamentet under fryserommets isolasjon. Vi anbefaler alltid at installasjonen gjøres med reserve-sløyfer for å begrense konsekvensen ved en eventuell skade. For å oppfylle kravene i gjeldende byggestandarder, må dette systemet være miljøsikkert, energieffektivt og lett å installere. I tillegg vil et varmekabelsystem være vedlikeholdsfritt.

Vi tilbyr et komplett system

Vår løsning består ikke kun av varmekabel, men inneholder også tilbehør og energieffektive styringer.

  • Varmekabler fra nVent RAYCHEM
    kan både være selvregulerende og serieressistive. Valg av varmekabel baseres på kundens behov.
  • Komplett sortiment av tilbehør
    tilkoblingssett, endeavslutningssett, festemateriell og koplingsbokser
  • Styrings- og reguleringsutstyr
    som overvåker og regulerer varmekabelanlegget, slik at fundamentet holdes frostfritt. Styringene er forsynt med faseavbrudd-/jordfeilbryter for økt sikkerhet.

Vi har solgt varmekabel i Norge i mer enn 40 år

Varmekabelsystem har lenge vært vår spesialitet. I dag dekker vi alle applikasjonsområder innen gulv, rør, tak, mark og prosessindustri. Du finner oss over hele verden og vi er ledende når det gjelder produkter, system, support og service. I Norge har vi eksperter som hjelper deg med det du behøver fra tilbud til igangsetting og service.


Relaterte produkter

  • no related productsIngen relaterte produkter
Vis mer
Connection and Protection