Om oss (SG)

nVent

Å oppfylle kundenes behov er sentralt i nVent Thermal Management' metoder. Gjennom mer enn 50 år har vi oppdaget at innovasjon og fornøyde kunder er nøkkelen til vår suksess.

Derfor legger vi stor vekt på å bli kjent med kundene våre og forutse behovene i markedet. Med mer enn 300 patenter i vårt navn, kan man si at vi er svært engasjert i dette. Vi vet at ved å investere i forskning og utvikling, kan vi hjelpe kundene våre med å holde seg i forkant og på toppen i deres respektive bransjer.

Som totaltjenesteutvikler og integrator av optimaliserte varmestyringssystemer, er nVent Thermal Management et unikt selskap. Vi arbeider direkte med kundene våre for å forstå deres utfordringer og behov, for at vi skal kunne forstå deres utfordringer og behov slik at vi kan konstruere styringssystemer for varmekabler som sikrer et vellykket resultat. Ved å kombinere bransjeledende teknologier av produktnavn som nVent RAYCHEM og nVent PYROTENAX med våre nVent TRACER-tjenester, kan vi levere elektriske varmekabelsystemer av så høy kvalitet som det er mulig å finne.

Vi kan også tilby produkt- og tjenesteløsninger av høy kvalitet for gulvoppvarming, brannsikret og annen spesialisert kabling, lekkasjedeteksjon, følerløsninger og snø- og issmelting for industrielle, kommersielle og private bruksområder.

Men nVent Thermal Management er mer enn produkter og tjenester. Våre ansatte er blant de mest engasjerte og pliktoppfyllende i verden, og engasjementet vårt gjelder ikke bare kundeservice. Vår målsetning er å utgjøre en forskjell, ikke bare for kundene våre og bransjen vår, men for hele verden. Enten vi arbeider med å konstruere mer energieffektive produkter og løsninger som belaster miljøet mindre, eller gir tilbake til lokalsamfunnet ved å delta i veldedige arrangementer, bestreber menneskene i nVent Thermal Management seg på å utgjøre en positiv forskjell.

Kjente merkevarer: PYROTENAX , RAYCHEM , TRACER og TRACETEK

Connection and Protection